Om Oss

WeAssist ble startet for å hjelpe bedrifter med å lykkes.


Historien og eierne

We Assist AS ble etablert høsten 2021 med bakgrunn i blant annet erfaringene til grunnleggeren, Kim Kåsene. Kim startet med import av varer fra Kina i 2007, han var delaktig i oppstarten til helthjem netthandel som eies av Schibsted, og han har etablert flere nettbutikker samt konseptet Lettbutikk.no og Quickship.no, som eies av Lettbutikk AS, hvor Kim er aksjonær.

Igjennom erfaringene sine har Kim opplevd mange ulike problemstillinger som er utfordrende for selskaper i vekst, og som danner grunnlaget for forretningsideen til WeAssist, nemlig å avlaste nøkkelpersoner med ulike oppgaver, i små og mellomstore bedrifter.

Einar Øgrey Brandsdal gikk i 2022 inn på eiersiden i We Assist AS som langsiktig og strategisk investor.

Et dedikert miljø

Teamet i WeAssist har mye kunnskap og lang erfaring med de oppgavene og utfordringene som kommer på de ulike stadiene fra nystartet til mellomstor bedrift. Vi ønsker derfor å bidra ved å avlaste nøkkelpersoner og samtidig tilby flere tjenester via kun ett kontaktpunkt. 

Våre konsulenter jobber heldigitalt og tilbyr en rekke tjenester hvor vi er fleksible på hvilke dager og tidspunkt vi kan støtte våre kunder på, alt etter deres behov. Det er ikke noe som heter 8-16 lenger, og vi ønsker å være tilgjengelig når våre kunder trenger oss. 

Alle våre ansatte har relevant erfaring i forhold til de oppgavene de utfører og kundene våre tildeles en prosjektleder med et tilhørende team av digitale assistenter.

Kim Kåsene

Daglig leder & prosjektleder

Kim har lang erfaring med å starte og skalere selskaper. Han har blant annet startet flere nettbutikker, han var med i etableringen av helthjem netthandel (eies av Schibsted) i tidlig fase og er eier og tidligere daglig leder i Lettbutikk AS. ‏‏‎

Einar Øgrey Brandsdal

Strategi & Utvikling

Einar er en pioner innen Norsk netthandel. Han etablerte Netthandelen.no og Blivakker.no på slutten av 90-tallet. I dag er Blivakker.no en av Norges største nettbutikker og opererer også internasjonalt i syv land under merkevaren Cocopanda.

Antonio Letelier

Prosjektleder grafisk- og webdesign

Antonio har utdannelse i grafisk design fra Høyskolen Kristiania institutt Westerdals. Bakgrunn fra frilans og inhouse, med hovedfokus på merkevarebygging og webdesign. Lidenskapelig opptatt av design og elsker å løse problemer og utfordringer. Bruker design som et virkemiddel og verktøy for å oppnå forbedringer.

Ruben Berg-Paulsen

Salgsansvarlig

Ruben har lang erfaring innen for salgsledelse i flere bransjer og etablering nye salgsteam. Han har også jobbet med event og prosjektledelse. Han er en initiativrik og utadvendt person som tar nye utfordringer med strak arm.

Vegard Krogh

Prosjektleder Digital markedsføring og SoMe

Vegard har lang erfaring både som ansatt og selvstendig i ulike små og store selskaper. Vegard har spesielt fokusert på SEO, CRO, SoMe samt performance og content marketing. Vegard tilfører både operativ erfaring i kombinasjon med strategisk analyse.

Gabija Petrauskaite

Grafisk Designer

Gabija har bachelor i grafisk design fra Vilnius College Of Design i Litauen. Bakgrunn fra frilans og in-house, med hovedfokus på merkevarebygging og illustrasjon. 

male profile

Digitale assistenter

Utvalgte fagfelt

Våre digitale assistenter består av ansatte og freelancere som har ett viktig fellestrekk, de besitter høy kompetanse innen sitt fagområdet og brenner lidenskaelig for det.