Referanser

Et utvalg av tilbakemeldinger fra noen av våre kunder.


Norsk Teknisk Installasjon AS

For Norsk Teknisk Installasjon har vi bidratt med overgangen fra en egenutviklet til en ny og moderne nettside som vi har utviklet i Webflow. NTI er en svært profesjonell totalentreprenør innen vvs som har høye krav til både gjennomføring og sluttresultat. Når vi utvikler nettsider har vi fokus på gode prosesser som sikrer høy grad av effektivitet og kvalitet for begge parter. Våre grafiske- og webdesignere har løftet både det visuelle uttrykket samt forbedret funksjonaliteten og brukeropplevelsen betraktelig. Resultatet er en stilren nettside som får frem de viktigste budskapene til NTI. Samarbeidet med NTI fortsetter med WeAssist hvor vi skal bidra med ulike oppgaver innen markedsføring, administrative oppgaver og rekruttering.

Okam.no

WeAssist avlaster organisasjonen vår med flere oppgaver som feks. salgsstøtte og møtebooking, grafisk design og administrative oppgaver. Vi ønsker å ha en organisasjon som har fokus på vår kjernekompetanse, slik at vi kan bruke tid på det vi er best på. Derfor er det veldig kjekt for oss å bruke WeAssist til flere av fagområdene vi ikke har kompetanse på internt. Dette gir oss økt kapasitet og forenkler hverdagen betydelig. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet så langt!
– Andre Shargi, Daglig leder.

Optima Bad

Vi er meget fornøyd med tjenestene WeAssist leverer. De er punktlige i sin leveranse som er av høy kvalitet, i tillegg har de et veldig høyt servicenivå. Det viser seg ved at de alltid er blide, positive og løsningsorienterte. Vi bruker WeAssist både til å avlaste organisasjonen vår med ulike administrative oppgaver, samt at de lager grafisk materiale til annonser, flyers og lignende. Dette har ført til økt kapasitet for organisasjonen vår og en kontinuitet hvor vi tidligere ikke hadde tid til å administrere dette på en god måte. Vi anbefaler WeAssist på det varmeste.
– Erik Olstad, Daglig leder.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat

Ring +47 4000 5045 eller fyll ut skjema nedenfor

Har du spørsmål – Kontakt oss i dag

Vi forsøker å svare innen 24 timer