Ny nettside for Oxe Prosjekt

Oxe Prosjekt ønsket en ny og moderne nettside det var enkelt å drifte på egenhånd. De ønsket også å forsterke innholdsproduksjonen rundt deres tjenester og ville derfor ha en nettside hvor det var enkelt å produsere og gjøre endringer på innhold. Valget falt derfor på Webflow med et CMS oppsett på artikler som gjør det svært enkelt å lage innhold.

No items found.

Oxe Prosjekt AS tilbyr tjenester i forbindelse med rehabilitering av næringsbygg. Herunder leietakertilpasninger, oppgraderinger eller utskiftinger av tekniske anlegg, modernisering av fasader mm. Oxe Prosjekt påtar seg ansvaret som kontraktsansvarlig, dvs. en utvidet prosjektlederrolle som ivaretar byggherrerollen overfor entreprenørene. Oxe Prosjekt sørger for at alle underentreprenører blir konkurranseutsatt, ikke kun en totalentreprenør.

Resultatet ble en stilren og moderne nettside. Fokuset er på deres tjenester og eiendommer i kombinasjon med relevant innhold. Målsetningen er å øke synligheten og samtidig gi kundene deres enkel tilgang til relevant innhold. Kontakt oss gjerne hvis du har behov for en ny nettside.

No items found.

Ofte stilte spørsmål

Plus Ikon

Har dere bindingstid?

Vi ønsker ikke å låse kundene våre i lange avtaler. Derfor har vi som hovedregel ingen bindingstid.

Plus Ikon

Hvor raskt kan dere hjelpe meg med mitt behov?

Vi strekker oss langt for å hjelpe våre kunder så raskt som mulig, og som regel innen 1-2 uker fra du tar kontakt med oss.

Plus Ikon

Hva koster det å bruke dere?

Vi har ulike løsninger som vi skreddersyr ditt behov. De fleste kundene våre har et månedlig abonnement med et fast timeantall inkludert per måned. Se våre priser for mer informasjon.

Plus Ikon

Bruker dere faste ansatte eller freelancere?

Som hovedsak benytter vi faste ansatte som jobber hel- eller deltid. I tillegg bruker vi etter behov faste freelancere som vi har jobbet med over tid. Dette gir oss og våre kunder stor fleksibilitet i tillegg til høy kvalitet.

La oss komme i gang!

Kontakt oss