Tjenester

Som kunde av We Assist blir du tildelt en prosjektleder med et dedikert team av digitale assistenter. I hvert team representeres de ulike tjenestene. Etter behov støtter vi våre kunder effektivt og med høy kvalitet. 

Backoffice & administrative oppgaver

Vi utfører ulike administrative oppgaver tilpasset ditt behov. Målsetningen er å avlaste nøkkelpersoner, frigjøre tid, effektivisere prossesser og bidra til økt lønnsomhet.

Digital markedsføring

Utnytt mulighetene med digital markedsføring og sosiale medier. Vi kan bistå med etablering og drift av dine markedsføringsaktiviteter.

Grafisk design

Din visuelle profil er det første kundene ser. Enten du trenger en ny logo, annonse eller skal lage flyers, så kan vi hjelpe deg med å få frem ditt budskap.

Nettsider & hosting

Vi har lang erfaring innen oppsett og utvikling av nettsider. Vi kan sette opp en ny eller oppdatere din nåværende nettside. Vi kan også tilby drift og vedlikehold av din nettside.

Salgsstøtte

Vi kan avlaste din salgsprosess med kartlegging, leadsgenerering, møtebooking og leadshåndtering. Uavhengig av om du har et salgsteam eller ikke, kan vi bidra til å oppnå dine mål raskere og med høy kvalitet.

Oversettelse & språktjenester

Vi kan oversette dine tekster til mer enn 400 ulike språkkombinasjoner. Vi har særlig spesialisert oss på oversettelser til og fra de Skandinaviske språkene. Vi kan også utforme tekster til blogginnlegg, sosiale medier og nettsider.

Planlegging & koordinering

Vi kan støtte deg i ulike prosesser og prosjekter så du kan fokusere på din kjernevirksomhet. Vi kan ta ansvar for deler av eller hele prosessen.

Rådgivning & prosjektledelse

Vi har lang erfaring med å etablere og utvikle bedrifter, på tvers av bransjer. Vi kan bistå med vår erfaring, kompetanse samt vårt nettverk.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat

Ring +47 4000 5045 eller fyll ut skjema nedenfor

Har du spørsmål – Kontakt oss i dag

Vi forsøker å svare innen 24 timer