Nettbutikker

Vi har lang erfaring innen oppsett og utvikling av nettbutikker. Vi kan sette opp en ny eller oppdatere din nåværende nettbutikk.

Når vi bygger nettbutikker gjør vi det hovedsakelig i Shopify. Med nettbutikk i Shopify er det omtrent uendelig med maler, funksjoner og tilpasninger "ut av boksen", slik at det sjeldent er behov for utvikling. Derfor er det ofte en rask og relativt rimelig løsning å velge Shopify som plattform til din nettbutikk i forhold til andre løsninger som feks. WooCommerce og Magento.

Når vi bygger en ny nettbutikk så er vi opptatt av responsivt design som er tilpasset mobil. Vi fokuserer også på et design som er brukervennlig og som konverterer. Vi har enkle men velprøvde prosesser som er svært effektive og inkluderer deg og ditt team fra start til slutt. Dette sikrer at du raskt får en nettbutikk som er moderne og kan øke salget ditt.

Nettbutikk i Shopify

Et annet aspekt som mange er opptatt av når de skal bygge en nettbutikk, er hvordan man drifter nettbutikken på egenhånd. Med Shopify er drift av nettbutikken svært enkelt, og man er raskt helt selvstendig. Oppdateringer for å ivareta sikkerheten er også enkelt og krever ikke løpende utviklingstimer. Det er med andre ord svært lite kostnader knyttet til drift og vedlikehold.

For mange er integrasjoner mot ERP/CRM/WMS svært viktig. Her er også Shopify et godt valg, da de fleste systemer har en plug`n`play integrasjon mot shopify.

Vi mener at Shopify er det beste valget av nettbutikkplattform for selskaper som varierer fra nystartet til ~100mnok+ i årlig omsetning. Er man på 100mnok+ så kan det for noen selskaper være behov for skreddersøm utenfor det Shopify tillatter. Da kan det etter vår mening være aktuelt å vurdere andre plattformer som feks. Magento eller WooCommerce.

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med enkeltprosjekter eller løpende oppgaver.

Relevante prosjekter

Hva venter du på?

Kontakt oss nå!