Nettbutikk i Shopify

Vi har lang erfaring innen oppsett og utvikling av nettbutikker i Shopify. Vi kan sette opp en ny eller oppdatere din nåværende nettbutikk i Shopify. Vi utfører også det meste av eksport, import og integrasjoner mot de fleste andre plattformer.

Å ha en oppdatert og rask nettbutikk har blitt viktig for mange bedrifter for å gi kunden en god opplevelse når de besøker nettbutikken din, men også for å øke salg og konverteringer. For mange bedrifter kan det være vanskelig å komme i gang med å sette opp en nettbutikk, spesielt hvis man ikke har mye teknisk kunnskap eller erfaring. WeAssist kan hjelpe deg med å sette opp en ny nettbutikk i Shopify eller oppdatere en allerede eksisterende nettbutikk i Shopify.

Shopify tilbyr en rekke verktøy og funksjoner som gjør det enkelt å tilpasse utseendet til en nettbutikk, legge til diverse produkter, sette opp betalingsløsninger og administrere ordrer. Å bygge nettbutikk i Shopify er enkelt siden man får tilnærmet uendelig med maler, funksjoner og tilpasninger "ut av boksen", slik at det sjeldent er behov for utvikling, dette sparer en for mye tid og kostnad. Derfor er det ofte en rask og relativt rimelig løsning å velge Shopify som plattform til din nettbutikk i forhold til andre løsninger som feks. WooCommerce og Magento.

Når vi bygger en ny nettbutikk så er vi opptatt av responsivt design som er tilpasset mobil. Vi fokuserer også på et design som er brukervennlig og som øker konverteringer. Shopify kan skaleres for å møte behovene til både små og store bedrifter. Det betyr at nettbutikken din kan vokse i takt med bedriften din. Vi har enkle men velprøvde prosesser som er svært effektive og inkluderer deg og ditt team fra start til slutt. Dette sikrer at du raskt får en nettbutikk som er moderne og kan øke salget ditt.

Nettbutikk i Shopify

Et annet aspekt som mange er opptatt av når de skal bygge en nettbutikk, er hvordan man drifter nettbutikken på egenhånd. Med Shopify er drift av nettbutikken svært enkelt, og man er raskt helt selvstendig. Oppdateringer for å ivareta sikkerheten er også enkelt og krever ikke løpende utviklingstimer. Det er med andre ord svært lite kostnader knyttet til drift og vedlikehold. Shopify kan integreres med en rekke tredjepartsapper og -tjenester, slik at man kan utvide funksjonaliteten til en nettbutikk.

For mange er integrasjoner mot ERP/CRM/WMS svært viktig. Her er også Shopify et godt valg, da de fleste systemer har en plug´n´play integrasjon mot Shopify. Vi mener at Shopify er det beste valget av nettbutikkplattform for selskaper som varierer fra nystartet til ~100mnok+ i årlig omsetning. Er man på 100mnok+ så kan det for noen selskaper være behov for skreddersøm utenfor det Shopify tillater. Da kan det etter vår mening være aktuelt å vurdere andre plattformer som feks. Magento eller WooCommerce.

Trenger du ny nettbutikk eller en oppdatering av en eksisterende nettbutikk? Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med enkeltprosjekter eller løpende oppgaver.  

Du kan også lese noen av våre relevante artikler:
Shopify i 2024
Shopify integrasjoner
Shopify guide for nye

Relevante prosjekter

Relevante prosjekter

Hva venter du på?

Vi lykkes sammen!

Kontakt oss her

Kontakt oss nå!