SEO og Innholdsproduksjon

Riktig innhold på din nettside eller nettbutikk i forhold til dine tjenester eller produkter kan være avgjørende for å lykkes.

SEO, eller søkemotoroptimalisering er ekstremt viktig for å bli rangert høyt, av spesielt google. Trafikk fra google er for de fleste en svært viktig kilde til trafikk inn på nettsiden eller nettbutikken, og da sier det seg selv at jobben med å score høyt hos google, og dermed bli rangert høyere er viktig. Gjør man dette riktig over tid vil man oppnå organisk trafikk, altså trafikk som kommer via google uten at man betaler for synlighet eller klikk.

SEO er et eget fagfelt og kan være komplekst. Det er viktig med fokus på alt fra meta og title tagger til riktig oppbygning av sidestrukturen, relevant og riktig innhold/tekst osv. Nøkkelen for å lykkes med SEO og innholdsproduksjon er gode verktøy og evnen til å gjennomføre analyser ifbm. dine tjenester/produkter og konkurrenter. Videre er det også momenter som hastighet, lenker som ikke fungerer, mobiltilpasninger, størrelse og format på bilder osv.

Innholdsproduksjon

Produksjon av relevant innhold er også viktig av flere årsaker. Både for å score høyt hos google, men også for å gi dine kunder relevant innhold som de er interessert i å lese.

- Tekster til sosiale medier
- Blogginnlegg
- Tekst og artikler til nettsider
- Korrekturlesing
- Språkvask
- Oversettelser

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med enkeltprosjekter eller løpende oppgaver.

SEO og Innholdsproduksjon

Noen av våre tjenester innen SEO og innholdsproduksjon:

- Helsesjekk av nettside/nettbutikk
- Søkeordsanalyser
- Konkurrentanalyser
- Struktur og oppsett i nettsider/nettbutikker
- Tekster til nettside/nettbutikk
- Tiltaksplaner
- Analyser og rapporterTa kontakt med oss for en hyggelig prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift med enkeltprosjekter eller løpende oppgaver.

Les mer om:
SEO-analyse
On page SEO
Teknisk SEO

Relevante prosjekter

Relevante prosjekter

Hva venter du på?

Vi lykkes sammen!

Kontakt oss her

Kontakt oss nå!