Om oss

  • Historien og eierne
    WeAssist ble etablert høsten 2021 med bakgrunn i blant annet erfaringene til grunnleggeren, Kim Kåsene. Kim startet med import av varer fra Kina i 2007, han var delaktig i oppstarten til helthjem netthandel som eies av Schibsted, og han har etablert flere nettbutikker samt konseptet Lettbutikk.no og Quickship.no, som eies av Lettbutikk AS, hvor kim fortsatt er medeier.

  • Igjennom erfaringen våre har vi opplevd mange ulike problemstillinger som er utfordrende for selskaper i vekst, og som danner grunnlaget for forretningsideen til WeAssist.

  • Einar Øgrey Brandsdal gikk i 2022 inn som medeier i We Assist AS som langsiktig og strategisk investor.

  • Teamet i WeAssist
    Vi har mye kunnskap og lang erfaring med de oppgavene og utfordringene som kommer på de ulike stadiene fra nystartet til mellomstor bedrift. Vi ønsker derfor å bidra ved å avlaste nøkkelpersoner og samtidig tilby flere tjenester via kun ett kontaktpunkt.

  • Våre konsulenter jobber både digitalt og fysisk etter kundens behov. Vi tilbyr en rekke tjenester hvor vi er fleksible på hvilke dager og tidspunkt vi kan støtte våre kunder. Det er ikke noe som heter 8-16 lenger, og vi ønsker å være tilgjenglige når våre kunder trenger oss.

  • Alle våre ansatte har relevant erfaring i forhold til de oppgavene de utfører og kundene våre tildeles

Team

Kim Kåsene

Daglig leder

Kim har lang erfaring med å starte og skalere selskaper. Han har blant annet startet flere nettbutikker, han var med i etableringen av helthjem netthandel (eies av Schibsted) i tidlig fase og er eier og tidligere daglig leder i Lettbutikk AS. ‏‏‎

Evin Müller

COO / Operativ leder

Evin Müller bringer med seg 18 års verdifull erfaring fra Forsvaret, med hovedfokus på operative oppdrag og komplekse prosjekter. Dette har gitt ham en bred kompetanse i varierte lederroller, og en unik evne til å samarbeide med ulike mennesker. Med en solid militær bakgrunn, inkludert offisers- og prosjektutdanning, sammen med en MBA, tilfører Evin verdifull ekspertise til WeAssist. Han er en solid støttespiller for våre ansatte og kunder. I tillegg til sin militære erfaring, har Evin også vært involvert i ulike investeringer innen eiendom og selskaper, både i oppstarts- og skaleringsfaser.

Antonio Letelier

Prosjektleder grafisk- og webdesign

Antonio har utdannelse i grafisk design fra Høyskolen Kristiania institutt Westerdals. Bakgrunn fra frilans og inhouse, med hovedfokus på merkevarebygging og webdesign. Lidenskapelig opptatt av design og elsker å løse problemer og utfordringer. Bruker design som et virkemiddel og verktøy for å oppnå forbedringer.

Ruben Sandvik

Prosjektleder salg og markedsføring

Ruben er utdannet innen markedsføring og salgsledelse og har jobbet i flere selskaper både med salgsledelse, markedsføring og strategi. Han interesserer seg for relasjoner både profesjonelt og privat, og har en lidenskap for å bygge selskaper gjennom gode vekststrategier og hardt arbeid.

Vegard Krogh

Prosjektleder Google og SEO

Vegard har lang erfaring både som ansatt og selvstendig i ulike små og store selskaper. Vegard har spesielt fokusert på SEO, CRO, SoMe samt performance og content marketing. Vegard tilfører både operativ erfaring i kombinasjon med strategisk analyse.

Ariel Orellana

Administrativ støtte

Ariel har erfaring fra ulike salgs- og administrative stillinger og har en utdannelse innen salgsledelse fra BI.

Gabija Petrauskaite

Grafisk- og webdesigner

Gabija har bachelor i grafisk design fra Vilnius College Of Design i Litauen. Bakgrunn fra frilans og in-house, med hovedfokus på merkevarebygging og illustrasjon.

Daniel Papadopoulos

Markedsføring og innholdsproduksjon

Daniel har master i Markedsføring og kommunikasjon fra Universidade Catolica Portuguesa i Portugal. Studier i England, Italia og Portugal har gitt Daniel mange internasjonale erfaringer og tilegnet seg sterke språkferdigheter. Tidligere så har Daniel jobbet med digital markedsføring og salg innenfor flere forskjellige bransjer. Som person er Daniel utadvendt og liker å bygge relasjoner med folk fra verden rundt, men liker også å gå ut av komfort sonen.

Jonas Flermoen

Salgsstøtte og kundeservice

Jonas kommer fra event bransjen med erfaring innenfor salg, ledelse og administrativ støtte. Bred erfaring fra å jobbe med mennesker i forskjellige bransjer og alltid klar for en god prat.

La oss komme i gang