Om oss

Historien og eierne

We Assist AS ble etablert høsten 2021 med bakgrunn i blant annet erfaringene til grunnleggeren, Kim Kåsene. Kim startet med import av varer fra Kina i 2007, han var delaktig i oppstarten til helthjem netthandel som eies av Schibsted, og han har etablert flere nettbutikker samt konseptet Lettbutikk.no og Quickship.no, som eies av Lettbutikk AS, hvor Kim er aksjonær.


Igjennom erfaringene sine har Kim opplevd mange ulike problemstillinger som er utfordrende for selskaper i vekst, og som danner grunnlaget for forretningsideen til WeAssist, nemlig å avlaste nøkkelpersoner med ulike oppgaver, i små og mellomstore bedrifter.


Einar Øgrey Brandsdal gikk i 2022 inn på eiersiden i We Assist AS som langsiktig og strategisk investor.

Et dedikert miljø

Teamet i WeAssist har mye kunnskap og lang erfaring med de oppgavene og utfordringene som kommer på de ulike stadiene fra nystartet til mellomstor bedrift. Vi ønsker derfor å bidra ved å avlaste nøkkelpersoner og samtidig tilby flere tjenester via kun ett kontaktpunkt.


Våre konsulenter jobber heldigitalt og tilbyr en rekke tjenester hvor vi er fleksible på hvilke dager og tidspunkt vi kan støtte våre kunder på, alt etter deres behov. Det er ikke noe som heter 8-16 lenger, og vi ønsker å være tilgjengelig når våre kunder trenger oss.


Alle våre ansatte har relevant erfaring i forhold til de oppgavene de utfører og kundene våre tildeles en prosjektleder med et tilhørende team av digitale assistenter.

Vårt team

Kim Kåsene
Daglig leder & prosjektleder

Kim har lang erfaring med å starte og skalere selskaper. Han har blant annet startet flere nettbutikker, han var med i etableringen av helthjem netthandel (eies av Schibsted) i tidlig fase og er eier og tidligere daglig leder i Lettbutikk AS. ‏‏‎

Antonio Letelier
Prosjektleder grafisk- og webdesign

Antonio har utdannelse i grafisk design fra Høyskolen Kristiania institutt Westerdals. Bakgrunn fra frilans og inhouse, med hovedfokus på merkevarebygging og webdesign. Lidenskapelig opptatt av design og elsker å løse problemer og utfordringer. Bruker design som et virkemiddel og verktøy for å oppnå forbedringer.

Vegard Krogh
Prosjektleder Digital markedsføring og SoMe

Vegard har lang erfaring både som ansatt og selvstendig i ulike små og store selskaper. Vegard har spesielt fokusert på SEO, CRO, SoMe samt performance og content marketing. Vegard tilfører både operativ erfaring i kombinasjon med strategisk analyse.

Ruben Berg-Paulsen
Support og administrasjon

Ruben har lang erfaring innen for salgsledelse i flere bransjer og etablering nye salgsteam. Han har også jobbet med event og prosjektledelse. Han er en initiativrik og utadvendt person som tar nye utfordringer med strak arm.

Ruben Sandvik
Salgsansvarlig

Ruben er utdannet innen markedsføring og salgsledelse og har jobbet i flere selskaper både med salgsledelse, markedsføring og strategi. Han interesserer seg for relasjoner både profesjonelt og privat, og har en lidenskap for å bygge selskaper gjennom gode vekststrategier og hardt arbeid.

Gabija Petrauskaite
Grafisk Designer

Gabija har bachelor i grafisk design fra Vilnius College Of Design i Litauen. Bakgrunn fra frilans og in-house, med hovedfokus på merkevarebygging og illustrasjon.

Daniel H. Papadopoulos
Digital markedsføring og SoMe

Daniel har master i Markedsføring og kommunikasjon fra Universidade Catolica Portuguesa i Portugal. Studier i England, Italia og Portugal har gitt Daniel mange internasjonale erfaringer og tilegnet seg sterke språkferdigheter. Tidligere så har Daniel jobbet med digital markedsføring og salg innenfor flere forskjellige bransjer. Som person er Daniel utadvendt og liker å bygge relasjoner med folk fra verden rundt, men liker også å gå ut av komfort sonen.

La oss komme i gang!

Ta kontakt
We Assist Logo
Hei!
Hvordan kan vi hjelpe deg?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Quo Agency Inc