Norway
Danmark

Om oss

  • Historien og eierne
    WeAssist ble etablert høsten 2021 med bakgrunn i blant annet erfaringene til grunnleggeren, Kim Kåsene. Kim startet med import av varer fra Kina i 2007, han var delaktig i oppstarten til helthjem netthandel som eies av Schibsted, og han har etablert flere nettbutikker samt konseptet Lettbutikk.no og Quickship.no, som eies av Lettbutikk AS, hvor kim fortsatt er medeier.

  • Igjennom erfaringen våre har vi opplevd mange ulike problemstillinger som er utfordrende for selskaper i vekst, og som danner grunnlaget for forretningsideen til WeAssist.

  • Einar Øgrey Brandsdal gikk i 2022 inn som medeier i We Assist AS som langsiktig og strategisk investor.

  • Teamet i WeAssist
    Vi har mye kunnskap og lang erfaring med de oppgavene og utfordringene som kommer på de ulike stadiene fra nystartet til mellomstor bedrift. Vi ønsker derfor å bidra ved å avlaste nøkkelpersoner og samtidig tilby flere tjenester via kun ett kontaktpunkt.

  • Våre konsulenter jobber både digitalt og fysisk etter kundens behov. Vi tilbyr en rekke tjenester hvor vi er fleksible på hvilke dager og tidspunkt vi kan støtte våre kunder. Det er ikke noe som heter 8-16 lenger, og vi ønsker å være tilgjenglige når våre kunder trenger oss.

  • Alle våre ansatte har relevant erfaring i forhold til de oppgavene de utfører og kundene våre tildeles

Våre kontorer

Vi er et team på 15 personer som jobber i Lillestrøm, Norge og København, Danmark.

Norge

Storgata 25 b, 2000 Lillestrøm

Danmark

Livjægergade 17, 2100 KBH Ø, København

map

Team

Kim Kåsene

Norge

Kim Kåsene

CEO Norway & Project manager

CEO

Kim har lang erfaring med å starte og skalere selskaper. Han har blant annet startet flere nettbutikker, han var med i etableringen av helthjem netthandel (eies av Schibsted) i tidlig fase og er eier og tidligere daglig leder i Lettbutikk AS. ‏‏‎

Evin Müller

Norge

Evin Müller

COO Norway & Project manager

Evin Müller bringer med seg 18 års verdifull erfaring fra Forsvaret, med hovedfokus på operative oppdrag og komplekse prosjekter. Dette har gitt ham en bred kompetanse i varierte lederroller, og en unik evne til å samarbeide med ulike mennesker. Med en solid militær bakgrunn, inkludert offisers- og prosjektutdanning, sammen med en MBA, tilfører Evin verdifull ekspertise til WeAssist. Han er en solid støttespiller for våre ansatte og kunder. I tillegg til sin militære erfaring, har Evin også vært involvert i ulike investeringer innen eiendom og selskaper, både i oppstarts- og skaleringsfaser.

Kasper Bisgaard

Danmark

Kasper Bisgaard

CEO Denmark & Project manager

Kasper er daglig leder i Danmark. Tidligere har han selv grunnlagt og bygget opp BatterMedia ApS, som i 2024 ble slått sammen med WeAssist. Kasper er ekspert på betalt annonsering i sosiale medier. Han har 3 års erfaring som merkevaresjef hos Head Danmark med fokus på salg og merkebygging. I tillegg har han levd 7 år som profesjonell skiløper, hatt 7 år i styret for Den Danske Skiskole, og generelt vært en stor del av utviklingen av dansk skiløp de siste 10 årene.

Antonio Letelier

Norge

Antonio Letelier

Project Manager in Graphic and Web Design

Antonio er vår senior designer med 6 års erfaring innen design og spesialisering innen UX/UI. Med en bakgrunn som spenner fra frilans til inhouse, bringer han en bred kompetanse til teamet. Som prosjektleder i WeAssist, samarbeider han tett med sitt dedikerte team for å levere de mest innovative og visuelt imponerende prosjektene. Hans lidenskap for design og evne til å løse komplekse utfordringer gjør ham til en viktig ressurs, og hans arbeid er nøkkelen til suksessen bak våre prosjekter.

Ruben Sandvik

Norge

Ruben Sandvik

Project Manager in Sales and Marketing

Ruben er utdannet innen markedsføring og salgsledelse og har jobbet i flere selskaper både med salgsledelse, markedsføring og strategi. Han interesserer seg for relasjoner både profesjonelt og privat, og har en lidenskap for å bygge selskaper gjennom gode vekststrategier og hardt arbeid.

Norge

Vegard Krogh

Project Manager specializing in Google and SEO

Vegard har lang erfaring både som ansatt og selvstendig i ulike små og store selskaper. Vegard har spesielt fokusert på SEO, CRO, SoMe samt performance og content marketing. Vegard tilfører både operativ erfaring i kombinasjon med strategisk analyse.

Gabija Petrauskaite

Litauen

Gabija Petrauskaite

Graphic and Web Designer

Gabija har bachelor i grafisk design fra Vilnius College Of Design i Litauen. Bakgrunn fra frilans og in-house, med hovedfokus på merkevarebygging og illustrasjon.

Jonas Flermoen

Norge

Jonas Flermoen

Sales Support and Customer Service

Jonas kommer fra event bransjen med erfaring innenfor salg, ledelse og administrativ støtte. Bred erfaring fra å jobbe med mennesker i forskjellige bransjer og alltid klar for en god prat.

Emil Schmidt

Danmark

Emil Schmidt

Shopify and Digital Marketing

Siden 2012 har Emil jobbet med digital markedsføring, webutvikling og e-handel. Han har bygget over 100 Shopify-butikker, og Emil har til og med drevet sitt eget D2C e-handelsmerke, som i 2019 hadde over 100 000 bestillinger. Derfor har Emil omfattende kunnskap om e-handel og digital markedsføring, noe som er veldig nyttig for våre kunder i We Assist.

La oss komme i gang

Hva venter du på?

Vi lykkes sammen!

Kontakt oss her
white arrow