NTI

Prosjekt
NTI
Levert

Webflow

Grafisk design

SEO og innholdsproduksjon

År
2023

Kunde

Norsk Teknisk Installasjon AS er en fremoverlent totalentreprenør innen VVS. De leverer VVS-Tjenester til det profesjonelle bygg- og anleggsmarkedet på Østlandet. NTI kontaktet oss i forbindelse med deres ønske om en ny nettside.

Om

Prosjektet

Moderne Visuell Identitet: Det primære målet med dette prosjektet var å modernisere den visuelle identiteten til NTI. Dette involverte utvikling av en frisk og moderne design som appellerer til målgruppen og gjenspeiler NTIs kjerneverdier.

Forbedret Brukeropplevelse: Å forbedre brukeropplevelsen var av største viktighet. Nettsidens navigasjon, layout og generelle struktur ble revidert for å sikre at besøkende enkelt kan få tilgang til informasjon og tjenester, og dermed fremme en sømløs nettleseropplevelse.

Mobiltilpasning: Den rebrandede nettsiden er fullt responsiv, og sikrer at den fungerer feilfritt på ulike enheter og skjermstørrelser, og gir en konsistent opplevelse på datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner.

Optimalisering av Innhold: Innholdet ble gjennomgått og optimalisert for å være i tråd med gjeldende beste praksis innen SEO (Søkemotoroptimalisering) og sikre at det effektivt kommuniserer NTIs misjon, tjenester og tilbud.

Tilgjengelighet: Webtilgjengelighetsstandarder ble implementert for å gjøre nettsiden inkluderende og tilgjengelig for alle brukere, inkludert de med nedsatt funksjonsevne.

Forbedret Ytelse: Nettsidens ytelse ble forbedret gjennom optimalisering av lastetider og generell hastighet, noe som bidrar til en bedre brukeropplevelse og forbedrede rangeringer i søkemotorer.