Tabena

Prosjekt
Tabena
Levert

Shopify Nettbutikk

Grafisk design

Oversettelser

Performance Marketing

SEO og innholdsproduksjon

Prosjektledelse og rådgivning

År
Pågår, større utviklinger i 2024

Kunde

Tabena er en norsk detaljhandelsleverandør som har etablert seg i hele Skandinavia. De fokuserer på et bredt og allsidig sortiment innenfor kategoriene; hjem og interiør, hobby og fritid, varme og inneklima, friluftsliv og camping, skog og hage samt leker.

Om

Prosjektet

Den største delen av prosjektet gikk ut på å flytte Tabena fra sin tidligere nettbutikkplattform over til Shopify.  

Prosjektet til Tabena ble noe mer komplekst utenom det vanlige både fordi de ønsket overgang til Shopify så raskt som mulig i tillegg til at de hadde fire nettbutikker i fire ulike land og ikke én.

De hadde en nettbutikk for hvert land i Skandinavia. På under to uker ble det etablert en «master-butikk» i Shopify for Norge, og tre underbutikker i Shopify for henholdsvis Sverige, Danmark og Finland med flere tusen produkter for hvert land. Nettbutikken scorer høyt på hastighet og er både funksjonell med en bedre brukeropplevelse for kundene og har et flott visuelt design.

Blant utfordringene underveis som ble løst fortløpende var det blant annet manglende kompatibilitet i filene for produktimport fra tidligere plattform til Shopify, Tabenas allerede egentilpassede 3PL-løsninger samt spesialtilpasninger i Shopify samt konvertering av den norske nettbutikken til et nytt navn.

Videre har We Assist bistått Tabena med konverteringsoptimalisering, SEO, markedsføring i form av annonsering på Google, Meta, via nyhetsbrev samt grafisk design til ulike kampanjer. Dette kombinert med helt nye nettbutikker i Shopify bidrar til at Tabena kan fokusere på det de er best på - bredde og utvalg i produkter.