WeAssist - Salgsstøtte

Salgstøtte

Har du ingen, eller skulle du hatt flere salgsressurser? Da kan vi hjelpe deg!

Salgsressursene våre leverer kvalitet i alle ledd av salgsprosessen. Vi dekker områder som strategisk rådgivning, utarbeidelse av salgsstrategi, segmentering, prospektering, leadsgenerering, møtebooking, møtevirksomhet, utarbeidelse av tilbud, oppfølging og mersalg. Vi er opptatt av kvalitet og resultater i salgsarbeidet.

Våre salgsressurser har erfaring fra flere forskjellige bransjer, arbeid med både kalde og varme leads, og har erfaring med B2B, B2C og B2G-salg. De jobber med salg på kundens ønskede måte, om det skulle være over telefon, e-post, fysiske møter eller en kombinasjon. For å være fleksible lar vi det være opp til kundene våre hvor salgsresursen sitter. Om du skulle ønske fysisk tilstedeværelse eller gjennomført arbeid remote, leverer vi høy kvalitet og effektivitet.

Kunde case

FellTech – I FellTech sitter vi inne med flere resurser. FellTech har lansert et nytt konsept som baserer seg på tjenesten de allerede leverer gjennom Waterguard. Dette konseptet heter Abralife. I Abralife har WeAssist blant annet fått lov til å være med å bygge og utvikle salgsprosessen. Vi jobber konkret med leadsgenerering over telefon, møtevirksomhet, utvikling av salgsmateriell og andre tilknyttede oppgaver som utarbeidelse av salgspesentasjoner, relasjonsbygging og CRM.

Kunde case

FellTech – I FellTech sitter vi inne med flere resurser.. FellTech har lansert et nytt konsept som baserer seg på tjenesten de allerede leverer gjennom Waterguard. Dette konseptet heter Abralife. I Abralife har WeAssist blant annet fått lov til å være med å bygge og utvikle salgsprosessen. Vi jobber konkret med leadsgenerering over telefon, møtevirksomhet, utvikling av salgsmateriell og andre tilknyttede oppgaver som utarbeidelse av salgspesentasjoner, relasjonsbygging og CRM.

ByggStart – I ByggStart har vi leid ut resurser innen salgsstøtte og administrative oppgaver. Innen salgsstøtte jobber vi med møtebooking, møtevirksomhet, closing, utarbeidelse av tilbud, oppfølging og mersalg. Innen de administrative oppgavene jobber vi internt i systemene med administrative oppgaver som legger til rette for smidigere drift.

Foto

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat.

Relevante prosjekter

Hva venter du på?

Vi lykkes sammen!

Kontakt oss her

Kontakt oss nå!