WeAssist

June 17, 2023

Optima Bad får en enklere hverdag på grunn av WeAssist

WeAssist frigjør tid og gir oss økt kapasitet, sier Erik Olstad, Daglig leder i Optima Bad AS.

Selskapet Optima Bad leverer baderomsprodukter til butikker og forhandlere over hele Norge. De har hatt en jevn og stabil vekst siden oppstarten i 2007 og teller fire årsverk.

-Det har alltid vært perioder i løpet av året hvor organisasjonen vår blir svært presset på tid av ulike årsaker, f.eks. ved økt volum, sykdom eller ferieavvikling. Dette har uten tvil ført til at spesielt jeg, som daglig leder, ikke har hatt mulighet til å fokusere like mye på utvikling og andre viktige oppgaver som det jeg gjerne skulle ha gjort, fortsetter Erik.

-Dette skulle vi hatt for 10 år siden!

Når vi hørte om konseptet til WeAssist så var min første tanke «hvorfor har ingen startet med dette tidligere?». Dette skulle vi hatt for 10 år siden!

For det første får vi tilgang på ressurser raskt og enkelt når vi trenger det, uten behov for tidsbruk og kostnader knyttet til rekruttering. I tillegg får vi tilgang på flere fagområder via kun ett kontaktpunkt, noe som gjør det svært enkelt å få støtte når vi trenger det, uten merarbeid og unødig dialog med flere ulike leverandører. Timeprisen er også meget konkurransedyktig. Så dette er en «no brainer» for oss.

-Avlaster og frigjør tid

WeAssist avlaster oss med flere oppgaver. De løser en del administrative oppgaver fortløpende, de hjelper oss med grafisk design og oppgaver relatert til det både mot nettsiden, sosiale medier og diverse flyers, kataloger osv. I tillegg har de hjulpet oss med IT-sikkerheten vår som er noe vi har snakket om internt lenge, men aldri gjort noe med.

Resultatet av samarbeidet er økt kapasitet og tilgang på kompetanse vi ikke har internt, på en svært enkel og god måte. Spesielt nyttig er den ekstra tiden jeg får ut av dette. Det vil uten tvil gjøre det enklere for meg å fokusere på de viktigste oppgavene fremover. Alle nystartede og små organisasjoner burde ha et samarbeid med noen som WeAssist etter min mening, avslutter Erik.

-Vi lykkes når våre kunder lykkes

Det er veldig gøy å kunne hjelpe andre med å lykkes, sier Kim Kåsene, grunnlegger og daglig leder i WeAssist. Målsetningen til WeAssist er å avlaste og dermed frigjøre tid, samt bidra til at flere kan skalere selskapene sine med større sannsynlighet for å lykkes. Jeg har selv erfart hvor krevende det er å skalere selskap, uavhengig av bransje eller konsept. Ingen ting er mer motiverende enn å hjelpe andre med å oppnå sine mål, og samtidig kunne oppnå sine egne.

Vi kan bidra uavhengig av størrelse på organisasjonen eller bransje, avslutter Kim.