WeAssist

February 1, 2022

Netthandelsgründer Einar Øgrey Brandsdal investerer i nytt konsept

Einar Øgrey Brandsdal er gründer og eier av en av Norges største nettbutikker, Blivakker.no. Han har ekspandert konseptet til mange land under merkenavnet Cocopanda. Einar er også en aktiv investor i både selskaper og eiendom.

Investerer i menneskene bak selskapet.

Jeg investerer først å fremst i menneskene bak selskapet, sier Einar. Kim har fått det til før og det er et kvalitetsstempel som er viktig for meg når jeg ser etter mulige investeringer. At konseptet i tillegg løser en utfordring som jeg selv har kjent på, og som jeg vet er en stor utfordring for mange, gjør dette til en meget spennende satsing som jeg har stor tro på.


WeAssist ble startet av Kim Kåsene høsten 2021. Kim Kåsene har tidligere etablert flere nettbutikker samt lager- og logistikksuksessen, Lettbutikk.no og Quickship.no. Etter mange år som gründer innen ulike bransjer har Kim spesielt erfart hvor krevende det er å skalere selskaper for små organisasjoner. Disse erfaringene dannet grunnlaget for konseptet; WeAssist.

-Skal gjøre det enklere for nøkkelpersoner.

WeAssist leverer tjenester via digitale assistenter, hvor målet er å gjøre hverdagen enklere samt øke kapasiteten for nøkkelpersoner i små organisasjoner. Administrative oppgaver, grafisk design, holde liv i sosiale medier, oversettelser, oppsett og utvikling av nettsider for å nevne noen av tjenestene. Alle tjenestene leveres via kun en leverandør og man har derfor kun ett kontaktpunkt å forholde seg til. Noe som gjør det svært enkelt for kundene, som fra før av, har en svært hektisk hverdag.

-En av de største utfordringene jeg opplevde gang på gang som daglig leder var alle de administrative oppgavene som hele tiden dukket opp. De fleste måtte jeg løse, fordi jeg hadde ingen som kunne avlaste meg. Dette tok både tid og fokus bort fra langt viktigere oppgaver, sier Kim Kåsene når han tenker tilbake på de ulike selskapene han har vært involvert i.

Når Einar ble presentert for konseptet kjente han seg umiddelbart igjen, fortsetter Kåsene. Han har vært igjennom akkurat det samme og har førstehåndserfaring på de ulike problemstillingene som kommer både som liten, men også som en stor og internasjonal organisasjon.

Store ambisjoner.

Gründer-duoen har store ambisjoner for selskapet og skal fokusere på høy kvalitet i leveransen av tjenestene i Norge i førsteomgang, men det er ingen tvil om at selskapet skal bli internasjonalt. Både Sverige og Danmark er aktuelt i 2023 avslutter Kim.