Norway
Danmark

Tre gode grunner til hvorfor du bør bruke en digital assistent

May 3, 2023

WeAssist

1. Maksimer produktiviteten.

Det å leie en digital assistent til å gjøre de oppgavene som ofte tar lang tid, betyr i praksis at du får mer tid til å gjøre oppgaver som faktisk betyr noe for bedriften din. Frigjør tid til å fokusere på de viktigste oppgavene for din bedrift!

Dette kan være oppgaver som for eksempel punching av bestillinger eller oppdrag, bestille varer, leverandørkontakt, oppdatere CRM for å nevne noen. I bunn og grunn enkle oppgaver som er lett å outsource til en digital assistent.

Vi bruker å si: «hvis du kan skrive ned arbeidsoppgaven, så kan vi utføre den».

2. Et kostnadseffektivt alternativ til ansettelse.

Å ansette en hel- eller deltidsansatt kan være både dyrt, tidkrevende og lite effektivt. Hvis du leier inn en digital assistent til å gjøre jobben du ikke har tid til, vil du få mer oversikt over hva som faktisk blir gjort vs. kostnaden, du betaler kun for det behovet du har, og det er mindre sårbart da vi har flere digitale assistenter som kan utføre den samme jobben.

3. Hjelpen er tilgjengelig 24/7.

For de fleste små og mellomstore bedrifter er det ikke nok med å bare være tilgjengelig fra kl. 08-16 i hverdager. Derfor kan det være svært gunstig å leie inn en digital assistent som er der når du trenger det. Med våre digitale assistenter har kundene våre mulighet til å avtale unike arbeidstider etter deres behov.

Denne muligheten for kundene våre er samtidig en «frihet» for våre digitale assistenter, som er en av flere årsaker til at akkurat en slik jobb er svært attraktiv for mange.

Trenger du en stødig partner for ditt neste prosjekt?

Vi er ekspertene du kan stole på.

Kontakt oss her!

Vil du lese mer?

Se alle artikler
Se alle artikler