Daniel Papadopoulos

November 28, 2022

Salg24 skriver om vår salgsansvarlige - Ruben Sandvik

Det er alltid hyggelig når vi får omtale fra andre. Her kan du lese mer om Ruben som ble intervjuet av Salg24.

Ruben er ny salgssjef i konsulentfirmaet WeAssist – oppfordret LinkedIn-følgere til å selge han deres tjenester


– Jeg gjorde nesten ikke annet enn å være på telefonen etter at jeg la ut innlegget, sier WeAssists salgssjef Ruben Sandvik.

– Å få være med og bidra til et selskap som dekker et behov jeg selv har kjent på er veldig kult. Det gjør produktet veldig lett å selge, sier WeAssists nye salgssjef, Ruben Sandvik til SALG24.

WeAssist er et konsulentfirma som tilbyr støttefunksjoner til SMB-markedet, som innebærer blant annet markedsføring, hosting, sosiale medier, og salg, for å nevne noe.

Sandvik kommer fra jobben som salgssjef for Bærum Energi. Av flere grunner endte han opp i WeAssist.

– Jeg liker å være med i startups. Du får flere muligheter til å være med og dra lasset og kan påvirke selskapets fremtid mye mer enn når du jobber for en stor bedrift. WeAssist er relativt nye, og jeg er glad for at jeg får lov til å være med og å bygge videre.

Som salgssjef vil Sandviks oppgaver gjelde alt som er av utgående og inngående kontakt med kunder.

– Det innebærer oppfølging av kalde og varme leads, ta telefoner, stå på stand, være aktiv på LinkedIn blant annet – så jeg har en variert arbeidshverdag.

– Responsen har vært fantastisk!

Selv om Sandvik bare har vært i WeAssist siden oktober, så har han allerede kommet opp med noen kreative påfunn for å øke kjennskapen til bedriften. I et innlegg på LinkedIn oppfordrer han selgere til å ta kontakt, ikke for å ansette noen, men for at de skal få muligheten til å selge sitt produkt eller tjeneste til WeAssist.

Det eneste Sandvik vil ha i gjengjeld er at selgerne setter av fem minutter til en introduksjon til WeAssist.

https://www.salg24.no/2811222-baerum-energi-ruben-sandvik/ruben-er-ny-salgssjef-i-konsulentfirmaet-weassist-oppfordret-linkedin-folgere-til-a-selge-han-deres-tjenester/555473