Norway
Danmark

Flyktninghjelpen

Prosjekt
Flyktninghjelpen
Levert

Shopify Nettbutikk

År
2023

Kunde

Flyktninghjelpen er Norges største humanitære hjelpeorganisasjon og blant de hjelpeorganisasjonene med høyest andel (Over 90 %) av innsamlede midler som går direkte til formålet.

Om

Prosjektet

I et nylig vellykket prøveprosjekt for veldedighetsorganisasjonen Flyktninghjelpen har WeAssist spilt en avgjørende rolle i å realisere deres aller første nettbutikk på Shopify-plattformen. Dette utradisjonelle initiativet representerer ikke bare en ny fase for Flyktninghjelpen, men det har også åpnet dørene for økt eksponering og støtte for Flyktninghjelpen.

Flyktninghjelpen, kjent for sitt engasjement for å hjelpe de mest sårbare samfunnene, hadde aldri tidligere tatt steget inn i e-handelsverdenen. Den nye nettbutikken, som ble designet og satt opp av We Assist, ble ansett som et strategisk tiltak for å øke organisasjonens synlighet og nå ut til et enda bredere publikum.

Selve produktet som er meget kreativt og treffende for tiden vi går inn i – en pepperkakehusmal designet av det anerkjente arkitektfirmaet Snøhetta. Produktet, som ikke bare bringer glede til norske hjem der store og små kan lage pepperkakehus med moderne design, men også støtter Flyktninghjelpens humanitære innsats, har blitt en kilde til dobbelt glede for kjøperne.

Den tilgjengelige malen kan bestilles i fysisk form, inkludert en utskrift av malen og et informativt hefte om Flyktninghjelpen. I tillegg tilbyr Flyktninghjelpen en praktisk digital versjon i PDF-format, slik at kundene kan printe den ut hjemme. Dette fleksible alternativet har vist seg å være populært blant kundene og gir enkel tilgang til produktet.

We Assist valgte Shopify som plattform for å etablere den nye nettbutikken til Flyktninghjelpen, og dette valget har vist seg å være svært vellykket. Shopify, med sin brukervennlighet og allsidighet i tillegg til egne mindre tilpasninger gjort av We Assist, har gjort det enkelt for både organisasjonen og kundene å finne frem i nettbutikken. Den intuitive plattformen har spilt en nøkkelrolle i å gjøre opplevelsen smidig og effektiv for kundene.

Resultatene har vært imponerende. Bare etter noen få dager med nettbutikkens lansering har den registrert flere hundre salg. Den raske suksessen illustrerer ikke bare produktets appell, men også styrken i et samarbeid mellom veldedighetsorganisasjoner som Flyktninghjelpen og støtte fra erfarne selskaper som We Assist.

Denne inspirerende historien gir ikke bare et glimt av suksessen til Flyktninghjelpens nettbutikk, men det kaster også lys over hvordan et velvalgt samarbeid og riktig plattformvalg kan gi en betydelig innvirkning på veldedige initiativer. We Assist, med sitt fokus på effektivitet og strategisk tilnærming, har nok en gang bevist at de er ledende innen støtte til organisasjoner som streber etter å gjøre en positiv forskjell i verden.

Hva venter du på?

Vi lykkes sammen!

Kontakt oss her
white arrow