Norway
Danmark

Northug

Prosjekt
Northug
Levert

Performance Marketing

Google og SEO

Shopify Nettbutikk

År
2024

Kunde

I skisporet levde Petter Northug for å bli best. For å lykkes gikk han sin egen vei. Det er denne filosofien som danner grunnlaget for Northug Sportswear og Northug Eyewear.  

Northug Eyewear er laget i samarbeid mellom verdensmesteren Petter Northug og den industrielle designeren Bård Eker. Med fokus på kvalitet og en aktiv livsstil er sportsbrillene Northug laget med høy grav av nysgjerrighet og perfeksjonisme.

Northug Sportswear er i sin helhet designet i Norge, av et designteam som leverer det ypperste av teknisk design, rettet mot aktive og kresne utøvere. Her er "alt" tenkt på slik at bruksegenskapene er på topp. Disse egenskapene går igjen i all funksjon og detaljer i Northug Sportswear.

Om

Prosjektet

Partnerskap mellom Northug.com og WeAssist i Norden.

Northug.com, en fremtredende nettbutikk som spesialiserer seg på briller og sportsklær, har valgt WeAssist.no som sin strategiske partner for flere nettbutikker. Dette partnerskapet begynte 1.1.2024 og vi ønsker å dele hvordan vi allerede har skapt verdi, og hvordan vi skal bidra i tiden som kommer for Northug.com.

Optimalisering av Nettbutikken:

WeAssist.no har tatt ansvar for å optimalisere Northug.com sin nettbutikk, som er bygget på Shopify-plattformen. Dette inkluderer både visuell forbedring av front end og viktig backend SEO utvikling.

Markedsføring og grafisk design:

Vi har også tatt på oss ansvaret for all markedsføring for Northug.com, inkludert både betalte og organiske strategier. Vårt fokus har vært på meta- og Google Shopping-annonser, som har levert en imponerende avkastning på investeringen  på over 12x (ROAS). Dette har hjulpet Northug.com med å oppnå en betydelig økning i synlighet og konverteringer. Vi skal også levere grafisk design til både nettbutikk og markedsføringsmateriell.

Organisk Søkemotoroptimalisering (SEO):

Vi har implementert en strategisk og langsiktig SEO-plan for Northug.com, som har vist seg å være vellykket på tidligere prosjekter. Målsetningen er at dette fører til økt organisk synlighet og reduserte kostnader for betalt annonsering, og gir en direkte positiv innvirkning på bunnlinjen.

Strategisk Støtte:

Vi jobber tett med ledelsen i strategiske spørsmål og prosjektledelse for å sikre at Northug.com når sine mål på best mulig måte.

WeAssist.no er stolte over å være en pålitelig partner for Northug.com, og vi ser frem til å fortsette å styrke deres nettbutikk, øke synligheten og fortsette å levere resultater. Dette samarbeidet viser potensialet for å hjelpe andre selskaper med å nå sine mål og oppnå suksess på det internasjonale markedet.

Hva venter du på?

Vi lykkes sammen!

Kontakt oss her
white arrow