Norway
Danmark

NTI

Prosjekt
NTI
Levert

Webflow

Grafisk design

SEO og innholdsproduksjon

Performance Marketing

År
2023

Kunde

Norsk Teknisk Installasjon AS er en fremoverlent totalentreprenør innen VVS. De leverer VVS-Tjenester til det profesjonelle bygg- og anleggsmarkedet på Østlandet. NTI kontaktet oss i forbindelse med deres ønske om en ny nettside.

Om

Prosjektet

Moderne Visuell Identitet: Det primære målet med dette prosjektet var å modernisere den visuelle identiteten til NTI. Dette involverte utvikling av en frisk og moderne design som appellerer til målgruppen og gjenspeiler NTIs kjerneverdier.

Forbedret Brukeropplevelse: Å forbedre brukeropplevelsen var av største viktighet. Nettsidens navigasjon, layout og generelle struktur ble revidert for å sikre at besøkende enkelt kan få tilgang til informasjon og tjenester, og dermed fremme en sømløs nettleseropplevelse.

Mobiltilpasning: Den rebrandede nettsiden er fullt responsiv, og sikrer at den fungerer feilfritt på ulike enheter og skjermstørrelser, og gir en konsistent opplevelse på datamaskiner, nettbrett og mobiltelefoner.

Optimalisering av Innhold: Innholdet ble gjennomgått og optimalisert for å være i tråd med gjeldende beste praksis innen SEO (Søkemotoroptimalisering) og sikre at det effektivt kommuniserer NTIs misjon, tjenester og tilbud.

Tilgjengelighet: Webtilgjengelighetsstandarder ble implementert for å gjøre nettsiden inkluderende og tilgjengelig for alle brukere, inkludert de med nedsatt funksjonsevne.

Forbedret Ytelse: Nettsidens ytelse ble forbedret gjennom optimalisering av lastetider og generell hastighet, noe som bidrar til en bedre brukeropplevelse og forbedrede rangeringer i søkemotorer.

NTI er i sterk vekst og var på jakt etter en samarbeidspartner som kunne levere flere tjenester via ett kontaktpunkt. Støtte innen markedsføring, rekruttering og drift av nettside var noen av oppgavene de ønsket bistand med.

Noen av tjenestene vi leverer til NTI er administrativ støtte ifbm. rekrutteringen deres, drift av nettside og sosiale medier. Innholdsproduksjon og SEO.

Hva venter du på?

Vi lykkes sammen!

Kontakt oss her
white arrow