Norway
Danmark

Jens Bille

Prosjekt
Jens Bille
Levert

Webflow

Webshop

Grafisk design

År
2024

Kunde

Jens Bille er en personlig højkvalitets fotograf, der har lavet bøger og tager mange billeder. Jens Bille er kendt for sine naturbilleder, hvor de smukke naturbilleder pryder en skøn og hurtig hjemmeside.

Om

Prosjektet

Utfordringen: Jens Bille, en anerkjent reisende og fotograf, henvendte seg til We Assist med en spesifikk visjon: han ønsket en imponerende, rask og effektiv nettside. Målet hans var å vise frem sitt utvalg av fantastiske reiser, fengslende bilder og minneverdige turer. Jens trengte også en plattform for å selge bøkene og fotografiene sine. Han understreket imidlertid at han ønsket å unngå en fullverdig e-handelsløsning, da dette var en sekundær del av virksomheten hans.

Vår løsning: Ved å omfavne Jens sine unike behov, valgte We Assist en nettside basert på Webflow, som perfekt balanserte estetikk med funksjonalitet. Dette valget gjorde det mulig for oss å integrere en beskjeden butikk der Jens enkelt kunne markedsføre produktene sine.

Samarbeid og fortelling: I nært samarbeid med Jens dykket vi ned i fortellingene om reisene hans. Vårt fokus var å bygge et brukervennlig navigasjonssystem som harmonisk koblet sammen historiene hans med de tilhørende bildene.

Design og utvikling: Hos We Assist tok vi styringen med å designe, bygge og utvikle nettsiden. Målet vårt var å skape et digitalt rom der Jens sine ekstraordinære fotografier ville bli vist i all sin prakt, og virkelig gjenspeile den høye kvaliteten han er kjent for.

E-handelsintegrasjon og merkekontinuitet: I tillegg til nettsiden laget vi en skreddersydd nettbutikk. Vi tilpasset nøye visuelle elementer og sørget for en sammenhengende tråd gjennom hele nettstedet, og knyttet e-handelselementene til Jens sin fortelling. Denne tilnærmingen forbedret ikke bare brukeropplevelsen, men opprettholdt også essensen av Jens sitt merke.

Resultatet: Det endelige produktet er et bevis på We Assist's forpliktelse til å levere skreddersydde løsninger. Jens Bille sin nettside er ikke bare en plattform; det er en digital fortellingsopplevelse som viser hans eventyr og lar besøkende engasjere seg med arbeidet hans og kjøpe hans kreasjoner med letthet. Dette prosjektet eksemplifiserer vår evne til å blande design, funksjonalitet og fortelling til en sammenhengende og engasjerende online tilstedeværelse.

Hva venter du på?

Vi lykkes sammen!

Kontakt oss her
white arrow