Norway
Danmark

Smartout

Prosjekt
Smartout
Levert

Webflow

Grafisk design

Salgsstøtte

Oversettelser

Performance Marketing

SEO og innholdsproduksjon

Administrativ støtte

Prosjektledelse og rådgivning

År
2023

Kunde

Smartout er en app som gir en alt-i-en-løsning for bedrifter, primært rettet mot restaurant- og servicebransjen. Selskapet leverer en programvare som blant annet samler to-do, opplæring, rapporter/HMS, kommunikasjon/chat, varebeholdning og arbeidsplan i en app for ansatte og ledelse.

Om

Prosjektet

WeAssist har vært en sentral og strategisk partner for Smartout, og har levert omfattende støtte skreddersydd etter behovene til en startup. Smartout innså viktigheten av å fokusere på sin kjernekompetanse innen app- og programvareutvikling og valgte å overlate ulike aspekter av driften til We Assist.

Vårt samarbeid har inkludert utviklingen av både 1.0- og 2.0-versjonene av Smartouts nettside i Webflow, i tillegg til en rekke tjenester som har bidratt betydelig til deres overordnede suksess og fremdrift. Ved å dra nytte av We Assists ekspertise har Smartout effektivt håndtert en rekke driftsbehov og muliggjort skalering av virksomheten.

De områdene hvor We Assist har spilt en avgjørende rolle inkluderer:

  • Nettsideutvikling: Vi har designet og implementert både den første og oppgraderte versjonen av Smartouts nettside i Webflow, sikret et brukervennlig grensesnitt i tråd med deres merkevarevisjon.
  • Grafisk design: Vårt team har bidratt til Smartouts visuelle identitet, forbedret deres merkeværepresens gjennom overbevisende og sammenhengende grafisk design.
  • Salgsstøtte: Vi har støttet Smartout med salg og leadsgenerering i Oslo-regionen.
  • Oversettelser: Vi har håndtert oversettelsen av Smartouts app fra norsk til engelsk, sikret språklig nøyaktighet og faglig relevans.
  • Performance Marketing: Vi har utviklet og gjennomført målrettede strategier for performance-markedsføring for å øke synligheten og brukerengasjementet for Smartout.
  • SEO og innholdsproduksjon: Vårt team har optimalisert Smartouts online tilstedeværelse gjennom effektive SEO-strategier og innholdsproduksjon, styrket deres digitale synlighet.
  • Administrativ støtte: Vi har forenklet Smartouts administrative prosesser, slik at deres team kan fokusere på kjernevirksomheten.
  • Prosjektledelse: Vi har tilbudt effektive løsninger for prosjektledelse, sikret sømløs koordinering og rettidig gjennomføring av oppgaver.

Smartout har, ved å velge We Assist, oppnådd en balanse mellom kostnadseffektivitet og kvalitet. Dette har vist seg å være en mer økonomisk løsning sammenlignet med å outsource utvikling til dyre konsulenter og samtidig håndtere andre oppgaver internt. Denne samarbeidsmodellen har optimalisert Smartouts driftseffektivitet og posisjonert de som en betydelig aktør i bransjen for fremtiden.

Hva venter du på?

Vi lykkes sammen!

Kontakt oss her
white arrow