For deg som trenger ny nettside

April 1, 2024

WeAssist

En ny nettside kan være tiltak for mange bedrifter, men kanskje ikke det trenger å være det? Her kan du som trenger ny nettside få lære mer om nettopp dette!

Nøkkelpunkter

1. Det er viktig å ha møter med et erfarent team for å diskutere behov og mål for nettsiden.

2. Skap en konsistent og tiltalende visuell identitet som gjenspeiler din merkevare.

3. Tidsramme og pris varierer avhengig av prosjektets omfang og kompleksitet.

Det er ikke alltid så lett å vite hvor man skal begynne om du trenger ny nettside til din bedrift. Med stadig flere bedrifter som bygger nettsider med profesjonelle byråer, øker viktigheten av at din nettside er innbydende for kunder. Det er mange som forsøker å bygge nettsider selv, men ofte resulterer dette i nettsider som ikke fungerer slik du vil. Over tid blir dette noe man nedprioriterer, og blir som en irriterende stein i skoen som aldri går bort. I denne artikkelen skal du få litt innsikt i hvordan en prosess med WeAssist som leverandør av nettside kan se ut, slik at du som trenger ny nettside kan komme i gang.

 

1. Planleggingsmøter

Før du begynner selve utviklingen av nettsiden, er det viktig å avklare hvilke rammer som gjelder for prosjektet ditt. Disse møtene gir deg muligheten til å diskutere dine behov, mål og ønsker for nettsiden. Her kan du også få råd og veiledning om beste praksis og mulige løsninger basert på din virksomhet og bransje.

 

2. Grafisk profil

Et av de største problemene med å bygge nettside selv er å få til en god grafisk profil. En attraktiv og konsistent grafisk profil er faktisk ofte avgjørende for å skape et profesjonelt nettsted, og krever som regel en profesjonell grafisk designer. Den grafiske profilen består ikke bare av fargene, men inkluderer også skrifttyper, bilder og annen visuell identitet som gjenspeiler din merkevare. Sammen med våre designere kan du utvikle en grafisk profil som passer din virksomhet og appellerer til målgruppen din.

 

3. Innholdsproduksjon

Innholdet på nettsiden din er nøkkelen til å engasjere besøkende og konvertere dem til kunder. Dette kan inkludere tekst, bilder, videoer, produktdetaljer og annen relevant informasjon. Å produsere kvalitetsinnhold tar ofte tid og krever grundig planlegging, så sørg for å starte denne prosessen tidlig. Her er det også mulig for deg som kunde å bidra mye, som kan være ganske kostnadsbesparende for prosjektet.  

 

4. Tidsramme

Hvor lang tid det tar å utvikle en ny nettside avhenger av mange faktorer, inkludert omfanget av prosjektet (bl.a. hvor mange landingssider du skal ha) og hva du kan budsjettere med i arbeidet. Vanligvis kan en nettstedslansering ta alt fra noen uker til flere måneder. Å ha realistiske forventninger og en tydelig tidsplan er avgjørende for å sikre et godt resultat!

 

Pris og omfang

Prisen for å utvikle en ny nettside varierer stort, og påvirkes av kompleksiteten til designet, antall landingssider, integrasjoner med andre systemer og behovet for tilpasset funksjonalitet. Det er viktig å diskutere budsjettet ditt og forventningene dine tydelig med nettsideprodusenten for å få et nøyaktig tilbud og en god estimering på hvor lang tid prosjektet tar.  

 

“Jeg trenger ny nettside” – WeAssist løser dette

Som en erfaren nettsideprodusent tilbyr vi i WeAssist skreddersydde løsninger for virksomheter som trenger en profesjonell og effektiv nettside. Med et dedikert team av designere, utviklere og innholdsprodusenter kan vi hjelpe deg med å realisere visjonen din og skape en nettside som imponerer og leverer resultater.

Trenger du en stødig partner for ditt neste prosjekt?

Vi er ekspertene du kan stole på.

Kontakt oss her!

Vil du lese mer?

Se alle artikler
Se alle artikler