Hva koster det egentlig å kjøpe en ny nettside?

April 12, 2024

Weassist

Oppsummering

1. Avhengig av behov og ønsker kan nettsideprisen bli alt mellom 5000 kr til over 100 000 kr.

2. Tidsrammen på prosjektet bestemmes i stor grad av hvor konkret plan kunden har for nettsiden sin.

3. Veldig få prosjekter betales i enkeltpakker, og med pakkeløsninger kan Weassist både gi deg en profesjonell nettside og drift av denne til en god pris.

Digital synlighet er viktigere enn noen gang for bedrifter, men det er ikke alltid så lett forstå hvor stor verdi det faktisk har. Mange bedrifter undervurderer verdien ved å ha en profesjonell nettside, og hvor positiv effekt det har på virksomheten sin utvikling. Nettopp denne undervurderingen gjør at mange vegrer seg for å investere midler i sin "digitale profil", og hva koster det egentlig å kjøpe en ny nettside?

Kostnad nettside

En ny nettside kan koste alt mellom 5000 kr (for enkle men effektfulle justeringer), til over 100 000 kr for en full rebranding av grafisk profil og nettsidestruktur. Prisen er altså helt avhengig av omfanget på prosjektet og de midlene man har tilgjengelig. Det er fullt mulig å få en strålende nettside til langt mindre enn 100 000 kr, og vi I Weassist har bygget mange av disse. Sjekk ut noen av våre referanser som NTI, Vaxa Property og Abralife.

Nettsider bedrift

Når vi i WeAssist møter kunden, er alltid fokuset vårt på et best mulig samarbeid. Vi vet at for mange bedrifter er nettside nesten et "nødvendig onde" som de må bruke penger på, og da forsøker vi å snu fokuset deres til de positive aspektene. Det å bygge en god digital profil for en bedrift øker tillitten til merkevaren ved å virke mer profesjonell, og dette har en eksponentiell effekt på virksomhetens status over tid. Tillit er kanskje den enkeltfaktoren som er viktigst for å konvertere kunder som sitter på gjerdet, og da har man ikke råd til å ha en nettside som virker lite gjennomført.

Pris nettside

En viktig faktor for å redusere prisen på nettsiden man skal kjøpe er å ha en god plan. Dersom kunden har en tydelig idé om bedriftens visjon, marked og forslag til grafiske elementer, går arbeidet vårt raskere og prisen reduseres betraktelig. Dette betyr selvfølgelig ikke at man trenger masse forkunnskap for å skulle få en rimelig nettside - vi hjelper deg på veien med en gratis veiledningstime tidlig i prosessen.

Prøv Weassist som partner!

Når det kommer til å skaffe deg en ny nettside, kan WeAssist være din ideelle partner. Med vår ekspertise innen webdesign og utvikling, samt vår forpliktelse til å levere skreddersydde løsninger som passer dine behov og budsjett, kan vi hjelpe deg med å skape en imponerende online tilstedeværelse for din bedrift. Fra å designe og utvikle nettsiden fra bunnen av til å tilby kontinuerlig støtte og vedlikehold, er vi her for å sikre at din nettside skiller seg ut og tiltrekker seg potensielle kunder.

Kontakt oss i dag for å komme i gang med ditt nye nettsideprosjekt!

Trenger du en stødig partner for ditt neste prosjekt?

Vi er ekspertene du kan stole på.

Kontakt oss her!

Vil du lese mer?

Se alle artikler
Se alle artikler